Behandelingen

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

Complete reiniging

Met de totale reiniging door Klijnsmit Carcleaning van uw auto maakt u uw auto weer zo goed als nieuw. Na een complete in- en exterieurreiniging glimt uw bolide als nieuw, alsof hij zo de showroom is uitgereden.

Lees meer over onze complete reiniging

WaxOyl behandeling

De laklaag van uw auto krijgt met een WaxOyl behandeling een hoogglanzende en moeilijk doordringbare beschermlaag. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei verschillende schadelijke invloeden van buitenaf.

Lees meer over onze WaxOyl behandeling

Glasscoating

Klijnsmit Carcleaning is de enige in de regio die uw auto ook een glasscoating behandeling kan geven. Een Keramische transparante coating die een permanente bescherming biedt aan alle lakken, dat is glasscoating.

Lees meer over onze glasscoating

Exterieurreiniging

Doormiddel van een exterieurbehandeling wordt de buitenkant van uw auto weer in showroomstraat teruggebracht. Bij deze behandeling met onze professionele apparatuur zit ook het herstellen van de glans en reflectie van de lak inbegrepen.

Lees meer over onze exterireurreiniging

Interieurreiniging

Veel mensen gebruiken de auto als verlengstuk van hun huis. Er wordt in gegeten, gedronken en gerookt, gelezen of geslapen. Daarom is het noodzakelijk dat ook het interieur van uw auto goed gereinigd wordt!

Lees meer over onze interieurreiniging

Bedrijfswagen en Truck

Als eigenaar van uw bedrijfswagen of wagenpark bent bij ons aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud zoals wassen en uitzuigen tot de complete onderhoudsbeurt.

Lees meer over onze bedrijfswagen en truck behandelingen

Leerbehandeling

Leerbehandeling met professionele leder-conditioner. Bij een leerbehandeling wordt het leer licht gereinigd en daarna voorzien van een goede laag leder-conditioner.

Lees meer over onze leerbehandeling

Restyle

Heeft uw auto een deukje opgelopen? Ook dan bent u bij Klijnsmit Carcleaning aan het juiste adres. Wij maken uw auto weer als nieuw met onze Restyle behandeling.

Lees meer over onze restyle behandeling

Boten

Bekijk onze Boat-Care behandelingen. Wij bieden u vele behandelingen voor uw mooie bezit.

Lees meer over onze behandelingen voor boten

Belettering verwijderen

Voor het ontstickeren van uw auto, bedrijfs- of vrachtwagen bent u bij ons aan het goede adres. Met speciale apparatuur verwijderen wij moeiteloos striping, lijmresten en (reclame)stickers.

Lees meer over belettering verwijderen

Geurbehandeling

Bij een geurbehandeling reinigen we eerst de bekleding, daarna wordt de bekleding gedroogd. Na onze behandeling is de vreemde geur weg en is het resultaat blijvend.

Lees meer over onze geurbehandeling

Cabrioletdaken

Cabrioletdaken zijn erg onderhevig aan UV straling, zure regen en andere vervuilingen afkomstig uit de atmosfeer. Wij voorzien uw dak van een waterafstotende laag om kleurvervaging te voorkomen.

Lees meer over de cabriolet behandeling

Caravan en Camper

Wij bieden u vele behandelingen voor uw mooie caravan of camper.

Lees meer over onze behandelingen voor een caravan en camper

Wasbeurt

Een complete wasbeurt van uw auto bestaat bij ons uit meerdere werkzaamheden. Het resultaat: Een stralende auto!

Lees meer over onze wasbeurt