Glasscoating

Een Keramische transparante coating die een permanente bescherming biedt aan alle lakken, dat is glasscoating.

Of het nu gaat om Auto lakken, Boten, Campers, Private Jets of zelfs Helikopters.

 

Wat maakt deze glasscoating zo anders?

Uniek zijn we in de regio met de Ceramic Shield Glasscoating, het is een product wat op de markt gezet is welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt.

De marktleider op het gebied van lak coatings biedt een verzegeling met een zelfreinigende werking welke door vele eigenaren van  auto’s, boten, motoren en campers wordt gewaardeerd.

Een glasscoating geeft een daadwerkelijk meetbare keramische laag bovenop de laklaag, dit is als het water en soort vloeibaar glas, de auto is hierna extreem water en vuil afstotend en geeft een permanente bescherming die niet oplost met de tijd en resulteert in een diepe glans.

Glasscoating is geen beschermende wax of lakverzegeling die afbreekt bij het wassen of aangetast kan worden door regen, strooizout of andere natuurlijke elementen. De glasscoating hecht zich permanent aan de lak en geeft dus een definitieve bescherming die niet afneemt op oplost.

Een glasscoating meet een dikte van 2 Microns. In vergelijking met andere beschermproducten is dat 100 keer dikker. Dit maakt het behandelde oppervlak volledig resistent tegen zuurhoudende elementen zoals vogelpoep, zure regen en andere schadelijke stoffen.

Wat zijn de voordelen van een Kenolon Ceramic Shield Glasscoating?

Het voorziet het voertuig van een harde, Keramische  transparante laag die vele malen sterker is dan de originele laklaag, met een enorme kleurdiepte en glans.

Het is extreem water en vuil afstotend dit geeft na iedere wasbeurt een fantastisch resultaat

Het geeft een permanente bescherming tegen waskrasjes (swirls) en vuil wat zich aan de lak wil hechten zoals boomsappen en teer.

De extreem harde Keramische beschermlaag in staat om lichte tot gemiddelde krassen te absorberen, waardoor de “als Nieuw” uitstraling velen malen langer behouden wordt.